interieur kantoor figee spaarne

Interieur kantoor Figee Haarlem

Figee: Een Historisch en Architectonisch Bedrijfsverzamelgebouw in Haarlem

Het monumentale Figee-gebouw, gelegen aan het schilderachtige Spaarne in Haarlem, kreeg in 2008 een toevoeging nabij de Figeebrug. Dit bedrijfsverzamelgebouw weerspiegelt de voormalige industriële functie van het gebied.

Voor een internationaal modehuis hebben we de eer gehad om hun nieuwe kantoorruimte vorm te geven. In samenwerking met Boye Mutsaerts van Casanu hebben we een doordacht inrichtingsplan ontworpen. Bij de materiaalkeuze en positie van de werkplekken stond licht en beleving centraal.

Ons ontwerpteam heeft veel aandacht besteed aan het creëren van een inspirerende werkomgeving die de identiteit van het modehuis weerspiegelt. We hebben zorgvuldig esthetisch aantrekkelijke materialen gekozen die bijdragen aan een prettige werksfeer. De werkplekken zijn strategisch gepositioneerd om optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht en een stimulerende omgeving te bieden.

Bent u geïnteresseerd in het ervaren van deze unieke kantoorruimte of wilt u meer weten over onze samenwerking met het modehuis? Neem dan gerust contact met ons op. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en projecten door regelmatig onze website te bezoeken.