interieur woning haarlem

SLH conceptrenders (2)

interieur woning haarlem

Interieur woning haarlem

Interieur woning haarlem

Interieur woning haarlem

Interieur woning Haarlem

LOCATIE: Haarlem
STATUS: In uitvoering 2020

Het interieur van deze woning is in één geheel mee ontworpen met de nieuwbouw aan de buitenkant. De smalle verdiepingshoge ramen zorgen voor veel daglicht waardoor de ruimtes groot aanvoelen. Door de hele woning is gebruik gemaakt van soortgelijke materialen en kleuren, waardoor er een natuurlijke balans ontstaat.

Op de begane grond bevindt zich de woonkeuken. De eettafel is gepositioneerd in het verlengde van het keukeneiland, waardoor er optisch meer ruimte is. Dit grenst aan een grote pui in de achtergevel met openslaande deuren naar de ruime tuin. Aan de straatzijde is een zithoekje waar twee stoelen zorgen voor een relaxmoment.

Via het trappenhuis, wat in het midden van de woning is gelegen, bereikt men de eerste verdieping. Hier bevindt zich aan de tuinzijde een werk- en of speelkamer en aan de straatzijde de woonkamer over de volle breedte.

Op de tweede verdieping zijn twee kleine slaapkamers een badkamer met apart toilet en een grotere slaapkamer aan de voorzijde met een dakkapel.

Kortom: een heerlijke ruime woning voor een gezin in het centrum van Haarlem!