woning spaarndam

Verbouwing woning Spaarndam

Verbouwing van half vrijstaande villa in Spaarndam

We gaan aan de slag met de uitbreiding en interne verbouwing van een klasieke half vrijstaande villa in het pittoreske Spaarndam. Wat dit project extra bijzonder maakt, is de nadruk op duurzaamheid.

In het kader van groene energie zal de villa worden uitgerust met een hypermoderne warmtepomp. Hierdoor kunnen de nieuwe bewoners afscheid nemen van fossiele brandstoffen en volop genieten van een comfortabel en energiezuinig huis. En alsof dat nog niet genoeg is, komt er ook nog vloerverwarming. Geen koude voeten meer, maar een gelijkmatige warmteverspreiding door de hele woning.Daarnaast wordt het dak van de uitbreiding bedekt met voldoende zonnepanelen, die zullen bijdragen aan de opwekking van schone en hernieuwbare energie. Hierdoor kunnen de bewoners niet alleen genieten van een groene leefstijl, maar ook flink besparen op hun energierekening.

Natuurlijk draait het niet alleen om duurzaamheid, maar ook om het creëren van een prachtige leefruimte. Daarom krijgt de villa nieuwe grote ramen, zodat het daglicht naar binnen kan stromen en de bewoners kunnen genieten van een heldere en open sfeer. Zo wordt binnen en buiten één geheel, en kunnen ze optimaal genieten van het rustige groene landschap rondom de villa.

Er komt een ruime open leefkeuken, waar de bewoners gezellig kunnen samenkomen en culinaire hoogstandjes kunnen bereiden. Het wordt de plek waar smaak en stijl samenkomen, en waar heerlijke gerechten tot leven komen.

Maar er is ook gedacht aan de toekomst. Met de nieuwe slaap- en badkamer op de begane grond wordt de villa levensloopbestendig. Dit betekent dat de bewoners kunnen genieten van een comfortabele woonomgeving, zonder zich zorgen te hoeven maken over eventuele beperkingen die met de jaren kunnen komen.

Archstudio wil met dit project de balans creëren tussen duurzaamheid en architectonische vormgeving. De uitbreiding en interne verbouwing belooft een unieke en inspirerende woonomgeving te worden, waar comfort, duurzaamheid en stijl hand in hand gaan.