Duurzame villa in Heemstede

Duurzame villa in Aerdenhout

De moderne villa in Aerdenhout is een goed voorbeeld van duurzame hedendaagse architectuur. Het ontwerp combineert heldere vormen en kubistische volumes, wat resulteert in een strakke en minimalistische uitstraling.

De plafondhoge aluminium kozijnen zijn een opvallend kenmerk van deze woning voor een jong gezin. Ze zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimtes prettig en helder zijn zonder veel energieverbruik voor verlichting.

Naast het esthetische aspect zijn er ook duurzame elementen geïntegreerd in het ontwerp. Het dak is voorzien van zonnepanelen, waardoor de woning zelfvoorzienend is in energie. Een warmtepomp zorgt voor efficiënte verwarming en triple glas zorgt voor goede isolatie, waardoor energieverlies wordt geminimaliseerd.

De villa is uitgerust met vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename temperatuur. Ruime gangen en patio’s verbinden de verschillende ruimtes, waardoor een open en ruimtelijk gevoel ontstaat. Dankzij de royale overstekken vervaagt de grens tussen binnen en buiten, waardoor de woning in harmonie is met de omringende natuur.